zondag 5 juli 2009

springspin

5 opmerkingen:

 1. WOoooooooooooOOOOOWWW!!!
  Hij is errug gaaf!
  Mijn favouriete soort spinnetjes.
  Erg gave foto. :D
  Wat voor soort lens gebruik je?
  Ik (Eric, Coco's baasje) heb sinds kort ook een macro-lens, waar ik graag mee achter de beestjes en bloemen aanzit. Ik zit er over te denken om ze ook op een blog of op een site te zetten, maar daar is tijd voor nodig...
  Zucht... :(
  Fijn om hier ook beestjes te ontdekken.
  Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Coco en Eric: Hallo! Bedankt voor jullie reactie. Leuk dat jullie mijn blog ontdekt hebben. Deze foto is gemaakt met mijn nieuwe camera: een Sony HX1. Dat is een compactcamera die ook macrofoto's kan maken (op 1cm afstand). Deze spin had dus nog dichterbij gekund, want die heb ik uitgesneden uit de foto. Op 1 cm bij een springspin lukt namelijk niet ;-), dus dat moest wel van een afstandje! Eerst had ik een Fujifilm 8000fd speciaal gekocht omdat die op 1 cm macrofoto's kon maken. De foto's t/m mei dit jaar zijn met mijn oude camera, die daarna zijn met de Sony. Als je nog meer macrofoto's wilt zien moet je even naar de website van mijn man Harry. Die staat hiernaast in de links: Glazenborg Fotografie, daar zie je een album met macrofoto's die Harry heeft gemaakt met zijn nieuwe macrolens. Harry fotografeert met een Sony Alfa 700. Er staan nog niet zoveel foto's in want hij heeft hem net 2 weken. Veel plezier met fotograferen en als je wel een blog begint moet je dat maar even laten weten, want wij kijken ook graag foto's van anderen! Groetjes van ons (Harry, Gea, Hammie) voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Coco en Eric: Nog een berichtje: Vandaag heb ik alle foto's van labels voorzien zodat je nog makkelijker kunt kijken, alle macro's staan nu bij elkaar als je op het label macro klikt! (Het was eventjes een karwei maar dan heb je ook wat;-)!!).
  Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof! Mooi alle foto's per onderwerp!
  Goeie camera's hoor, die Sony maakt. Vroeger altijd gewerkt met Minolta, maar Sony zet deze lijn fijn voort. Ikzelf heb nu een Sony alfa 350 en sinds kort dus een nieuwe macro-lens. Werkt fijn, maar het is wel weer wennen na een tijd gebruik te hebben gemaakt van een compact-camera. Die van jou werkt goed hoor! Tof!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben er ook erg blij mee! De camera kan ook video opnames maken van goede kwaliteit, twee vliegen in een klap dus!
  Gea

  BeantwoordenVerwijderen